QualiMaternity 10

QualiMaternity pas za nosečnice

Ocena izdelka

Cena z DDV

36,00 

Dostava je brezplačna.

QualiMaternity se uporablja v 2 in 3 trimesečju nosečnosti. QualiMaternity nosečniški pas je izdelan iz vrhunske elastične tkanine, ki NE VSEBUJE LATEKSA. Kljub sestavi iz poliestra in poliamida ne pozroča potenja, zato se ga lahko nosi neposredno na kožo.

Za dodatno zračnost ima vmesne 3 mm široke perforirane trakove (bele črte).
Načrtno določena elastičnost (100 +/-10%) je namenjena aktivnim nosečnicam, zato ne daje občutka utesnjenosti – ne stiska.
Izdelan je brez dražečih šivov.

Najboljši izkoristek vseh prednosti, ki jih prinaša nosečniški pas QualiMaternity je v kombinaciji z vajami za nosečnice.

1. Kot je prikazano na skici si izmerite obseg pasu, pod trebuhom.
2. V tabeli poiščite razpon kamor pade izmerjeni obseg.
3. Pri naročilu izberite ustrezno velikost.

Kadar je izmerjeni obseg na meji, rajši izberite večjo številko.
Na primer pri izmerjenem obsegu 85 cm izberite velikost Medium - M

Tabela velikosti QualiMaternity 10 cm QualiMaternity nosecniski pas meritev obsega

3 mnenja za QualiMaternity 10

 1. Andreja 32 let, Koper

  V času druge nosečnosti sem po priporočilu ginekologa uporabljala oporni pas QualiMaternity. Uporabljala sem ga predvsem v drugem in tretjem tromesečju nosečnosti. Moram priznati, da mi je pas omogočil, da v drugi nosečnosti nisem imela nikakršnih neprijetnih bolečin v križu, kar se mi je v prvi nosečnosti redno dogajalo. Prav tako mi noge niso nič otekale prav do konca nosečnosti. Quali Maternity sem uporabljala 2-3 ure dnevno, največkrat po službi, na sprehodu, na telovadbi za nosečnice ali doma. Imela sem občutek, da mi pas nudi odlično oporo za trebušček. Prav tako sem lažje opravljala dnevna opravila. Vsekakor ga toplo priporočam vsem bodočim mamicam, saj preizkušeno omili težave, s katerimi se sooča skorajda vsaka nosečnica (bolečine v križu, otekanje nog, pogosto uriniranje).

  Andreja, 32 let e-mail 9.1.2012

 2. Anja 28 let

  Nosečniški pas (QualiMaternity op.ur.) sem nosila, kadar sem bila aktivna, predvsem pri daljši hoji v naravi, hribih. Nekje v 6. mesecu sem čutila večji pristisk v križu po daljši hoji in se mi je zdelo, da bi s pasom lahko rešila težave. Res mi je pomagalo, kajti po končani aktivnosti ni bilo takih bolečin oz. “zarostanega” predela okrog trtice, ko sem se umirila ali na primer usedla. Pas priporočam vsem s podobnimi težavami.

 3. Maja

  Pas za nosečnice QualiMaternity priporočam predvsem aktivnim nosečnicam, saj trebuhu nudi odlično oporo in tako omogoča razgibano nosečnost tudi v zadnjih tednih.

  Prav tako se zaradi lahkotnejšega občutka super obnese tudi ob sedenju, bodisi v pisarni ali doma na kavču.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.