Pooperativni komplet QualiBreath

Pooperativni komplet – QualiBreath

Ocena izdelka

Cena z DDV

116,00 

Dostava je brezplačna.

S kompletom za pooperativno nego si priskrbite popolno nego tako v bolnišnici, kot po odpustu iz bolnišnice in tudi pri uporabi varnostnega pasu med vožnjo z avtomobilom.

Komplet za pooperativno nego je na voljo v mrežici za zaščito pasov pri pranju.

Pooperativni set vključuje:
QualiBreath:

QualiBreath je namenjen hitrejšemu in lažjemu okrevanju po sternotomiji (prerezu prsnice). Material uporabljen za izdelavo QualiBreatha je načrtno izbran zaradi njegove visoke elastičnosti. Torakalni pas vas NE SME STISKATI. Za hitrejše celjenje prsnice in zmanjšanje tveganja za dehiscenco (razmik prsnice po operaciji) potrebujete rahel, vendar konstanten stisk, zato da lahko normalno, kolikor lahko globoko, dihate (višja vsebnost kisika v organizmu zagotavlja hitrejše okrevanje). Pri trenutnih večjih obremenitvah kot je na primer kihanje, kašljanje ali vstajanje iz postelje pa ima QualiBreath spredaj všiti ročki, ki ju ob naštetih primeri stisnete, pasu v trenutku zmanjšate obseg in s tem dosežete konkretnejši stisk, ki obvaruje prsnico, pred razmikom. Naramnice držijo pas v pravilni legi, da ga ne nosite prenizko. Pripenjata se z Ježkom (Velcro®), kjerkoli na pasu. Pas namenoma ni tako širok, kot bi se zdelo bolj pravilno. Med razvojem se je izkazalo, da preširok pas preveč stiska prepono in sili uporabnika v plitvejše dihanje. Vsi šivi so na zunanji strani, da ne povzročajo preležanin. QualiBreath NE VSEBUJE LATEKSA
Zaščitna blazina QualiPad:

QualiPad blazina ščiti rano ali poškodbo pri uporabi varnostnega pasu. Je udobna, varuje rano pred draženjem ali pritiskom in ublaži sunkovit zateg varnostnega pasu.
– Ščiti rano in predel s poškodbo po odpustu iz bolnišnice
– Ščiti trebušček v času nosečnosti pri uporabi varnostnega pasu
– Enostavna namestitev, zapiranje z Velcro ježki
– QualiPad blazino lahko kar pustite na varnostnem pasu, da je takoj pripravljena za uporabo.
– Udoben in mehak material
– Ohrani pravilen položaj ves čas uporabe
– Varnost med vožnjo z avtomobilom z mehkobo blazine

AxillaPads blazinice za pod pazduho:

AxillaPads blazinice za pod pazduho so izdelane iz bombaža, so izredno mehke in udobne. Omogočajo večje udobje med nošenjem ter oblažijo neprijeten občutek pri potenju. Pripnejo se na zgornji del pasu.
Na voljo tudi otroška velikost.
• Mehke, bombažne blazinice za pod pazduho
• Oblažijo neprijeten občutek pri potenju pri uporabi torakalne opore ( QualiBreath za odrasle in otroški QualiBreath, nedrček QualiBra Advanced in kompresijski pas Thor ).
• Z uporabo AxillaPads blazinic ostanejo pasovi dalj časa čisti in sveži.
• Izdelane iz udobnega in mehkega materiala
• Enostavna namestitev, zapenjanje z Velcro ježkom

Mrežica za zaščito pasov pri pranju:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.