Otroški QualiBreath

Otroški QualiBreath – pooperativna opora za prsnico in prsni koš

Ocena izdelka

Cena z DDV

79,00 

Počisti

Dostava je brezplačna.

Čeprav otroci okrevajo hitreje in so aktivni prej kot odrasli, njihova prsnica prav tako potrebuje 6 tednov za celjenje!
Otroški QualiBreath je namenjen malčkom za hitrejše in lažje okrevanju po operaciji na srčku. Oblikovale so ga medicinske sestre v sodelovanju z mamo treh otrok.
Je edini torakalni pas, ki nudi rahel, vendar konstanten stisk, zato da lahko normalno, kolikor lahko globoko malčki dihajo (višja vsebnost kisika v organizmu zagotavlja hitrejše okrevanje). Pri večjih obremenitvah kot je na primer kihanje, kašljanje ali vstajanje iz postelje pa ima QualiBreath spredaj všiti ročki, ki ju ob naštetih primeri stisnejo, pasu v trenutku zmanjšajo obseg in s tem dosežejo konkretnejši stisk, ki obvaruje prsnico, pred razmikom.

Konstantna lateralna opora QualiBreath pasu stabilizira prsnico in prsni koš.
Z oporo QualiBreath pasu zmanjša tveganje za dehiscenco (razmik prsnice po operaciji) in tveganje za dezinfekcijo sternalne rane.
Pas namenoma ni tako širok, kot bi se zdelo bolj pravilno. Med razvojem se je izkazalo, da preširok pas preveč stiska trebušno prepono in sili malčke v plitvejše dihanje.
Nastaljive naramnice držijo pas v pravilni legi, ves čas nošenja, tako v postelji kot tudi med fizično aktivnostjo. QualiBreath Mini bo vašim malčkom v pomoč in oporo 24/7. Na voljo v treh velikostih.
Z uporabo Qualibreath Mini omogočimo najmlajšim varnost, brezskrbnost in podporo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.