Calla trebušni pas

Trebušni pas po estetskih operacijah.

Ocena izdelka

Cena z DDV

51,00 

Dostava je brezplačna.

Calla enodelni trebušni pas olajša okrevanje po plastičnih operacijah (korekcija trebuha ali abdominoplastika) in drugih estetskih posegih v predelu trebuha. To je enodelen pas, ki se uporablja, kadar drenažne cevke po posegu niso potrebne.

Calla trebušni pas nežno pritiska na operirano področje, s čimer preprečuje nastanek obsežnejših oteklin in omogoča optimalno celjenje ran.

Operiranemu tkivu daje stalno oporo in tako pospeši zdravljenje, zmanjša pooperativno bolečino in olajša dihanje. Z oporo, ki jo daje ledvenemu predelu, izboljša držo.

Med kašljanjem, kihanjem in naprezanjem ublaži povečan pritisk na trebušno steno.

Nežna opora, ki jo daje Calla trebušni pas, po večji izgubi teže in carskem rezu pospeši krčenje ohlapne kože in vračanje trebušnih mišic v prvotno obliko po porodu.

Calla enodelni trebušni pas je narejen iz vrhunskega tehnološko naprednega materiala, ki je zračen in prijeten za kožo. Tkanina vsebuje gosto elastično mrežico iz 3-mm trakov, ki so 5 mm narazen. Natančno določena elastičnost materiala omogoča popolno prileganje vsem telesnim konstitucijam, kar zagotavlja maksimalno udobje.

Pomembno je, da se pravilno določi velikost, saj bo pas le tako zagotavljal optimalno oporo in kompresijo.

Velikost

L, M, S, XL, XXL, XXXL