Calla trebušni pas PRO

Trebušni pas po estetskih operacijah.

Ocena izdelka

Cena z DDV

85,00 

Dostava je brezplačna.

Tridelni trebušni pas Calla Pro olajša okrevanje po plastičnih operacijah (korekcija trebuha ali abdominoplastika) in drugih estetskih posegih v predelu trebuha. To je tridelen pas, ki se uporablja, kadar so po posegu potrebne drenažne cevke.
Prostor med trakovi dopušča napeljavo cevk brez ločevanja drenažnega sistema, kar zmanjša tveganje za infekcijo. Pri tem materiala ni treba rezati.

Ločeni trakovi omogočajo prilagajanje kompresije za zgornji, srednji in spodnji del trebuha. Tako Calla trebušni pas Pro zagotavlja kompresijo tam, kjer je najbolj potrebna.
Pas lahko prilagodite za sedenje, tako da zgornji trak zavihate navzdol. S tem se prepreči pritisk na zgornji del trebuha.

Calla trebušni pas Pro nežno pritiska na operirano področje, s čimer preprečuje nastanek večjih oteklin in omogoča optimalno celjenje ran.

Operiranemu tkivu daje stalno oporo in tako pospeši zdravljenje, zmanjša pooperativno bolečino in olajša dihanje. Z oporo, ki jo daje ledvenemu predelu, izboljša držo.

Med kašljanjem, kihanjem in naprezanjem ublaži povečan pritisk na trebušno steno.

Calla trebušni pas Pro je narejen iz vrhunskega tehnološko naprednega materiala, ki je zračen in prijeten za kožo. Tkanina vsebuje gosto elastično mrežico iz 3-mm trakov, ki so 5 mm narazen. Natančno določena elastičnost materiala omogoča popolno prileganje vsem telesnim konstitucijam, kar zagotavlja maksimalno udobje.

Pomembno je, da se pravilno določi velikost, saj bo pas le tako zagotavljal optimalno oporo in kompresijo.

Dodatek Univerzalni nosilec za drenažno vrečko se na Calla trebušni pas Pro namesti brez uporabe sponk ali lepilnega traku.

Velikost

4XL, L, M, S, XL, XXL, XXXL